Dom > o nama

Naša povijest

Mi, Landsign Ltd, osnovana u 2006, nakon što smo pripremili za 6 godina: istražuje tržište, naučite razliku za kupovinu i potražnju od globalnog kupaca. Postavljanju projekta i riješiti mnoge nove dizajne i poklon za mnogo potencijalnih kupaca. Izgradnji našeg tima sa inženjerima, QC, marketinga, injekcije, proizvodnja... vođe jezgre nisu 10 godina inženjera, 15 godina marketinga, i 8 godina QC.
Radije bih da se više vremena prije nego prodajemo naše proizvode, jer imamo san skroz, moramo biti vrh rang dobavljač/partnera u tom polju! Svake godine su proslijedili smo nekoliko koraka naših snova!


U 2006, smo finalizirati ovlaživače zraka 10 dizajne, onda rade naše uzorke i početi proizvoditi probnu narudžbu za naše klijente.

U 2007, 5 od njih pridobiti velike narudžbe od naših kupaca i počinjemo proizvoditi ovlaživače zraka u velikim količinama.  Istovremeno, počeli smo surađivati s nekim korisnicima na razvoju privatne dizajne.

U 2009, mi smo pronašli od strane poznatih brandova poput Sanico, Trixie i napravio probni kako da ih.

U 2010, Sanico odabrali jedan od naših ovlaživače zraka i počeo da naruči za nas.

Istovremeno, možemo uspješno dodati solarna svjetla kao naša druga linija proizvoda i kupio neki vruće stil za prvu fazu.

U 2012, susrećemo s Lowe's i nakon pola godine uzorkovanja i diskusija, konačno, stavljaju probni kako da nas. Prvi put mi prodajemo naše ovlaživače zraka u supermarketima u sad-u.

U 2013, Lowe's povratne informacije nam kritike ovog modela su nevjerojatne i oni željeli postaviti velike narudžbe. Od tada, možemo otvoriti tržište u sad-u i prodati drugim modelima.

2014, zajedno sa naš drugi proizvod linije-Sunčeva svjetlost raste, smo kontaktirali Costco USA i išlo lijepo put svjetla i poslati naše solarne svjetiljke na tržište sad-a i Kanade.

U 2015, Costco počeo promovirati naša svjetla kao dio svog godišnjeg plana, kupovina ogromne količine i vrlo brzo ponavljanje naredbe.

2017, počinjemo surađivati sa Aldi na oba naša solarna svjetla i ovlaživače zraka.

Više dostignuća, stvarajmo ih zajedno!

lijep pozdrav

Landsign


Naša tvornica


Landsign Ltd, profesor koji posvetiti sebi na razvoju kvalitete i visoke kraju ovlaživače zraka i solarna svjetla. Dobar 11 godina iskustva u razvoju, marketingu i proizvodnji.

Gosti su iz 40 zemalja diljem svijeta. Imamo dobru reputaciju među našim kupcima bolje proizvode i usluge.

Za sebe, imamo vlastitu tvornicu i marketinški timovi. Imamo 60 stalno zaposlenih i 30-40 privremene one. Postoje 4 QC, 3 inženjera, 3 producenta i 5salesmen.

Imamo radionicu proizvodnje sa 4 linije, radionica injekcije s 8 strojeva, kalupa radionica sa 400 + kalupe.

Na vrhuncu sezone, također imamo naša tvornica outsourcinga da nas podrže u proizvodnju i prijenos radnika. Da to još uvijek ne može zadovoljiti naše proizvodnje pritvoru, pitao bi vladu da nam pošaljete više radnika. Sve ove, dat ćemo je kako bi se osiguralo naše vrijeme isporuke za svaku narudžbu iz naših kupaca.

Svaki kvartal, možemo izgladiti neke nove dizajne i predstaviti gosti, ostavljajući njima vidjeti više odabira i podržati njihov posao da imaju Win-Win situacija.

Imamo ugrađenu ISO9001 sustav upravljanja kvalitetom i puno vremena provodimo svake godine imati QC radnici obučeni. Prihvaćamo svaku inspekciju za sve narudžbe prije isporuke.

Imamo 2000 kvadratnih metara za proizvodnju i 2000 kvadratnih metara za pohranu. Možemo osigurati robu uvijek donose dobru situaciju do zrače.

Vrlo smo blizu Luke Ningbo/Shanghai, možemo poslati robu za specifične skladišta u vrlo kratkom vremenu.


Naš proizvod


52.jpg

Solarna svjetla, ovlaživače zraka


Aplikacija proizvoda


Solarna svjetla: ovlaživače zraka dvorište/put/zid/prilaz/Božić: dom/ured


Naš certifikat


ISO 9001 BSCI CE ROHS GS ETL

CE

Nacrt CE EMCCoC.pdf
Nacrt CE EMC Test Report.pdf
ROHSPotvrda LANDSIGN ELEKTRIČNI APPLIANCE_Solarlights_ROHS (HATEK) .pdf
Testa-report_LANDSIGNELECTRICAPPLIANCE_Solarlights_ROHS (HATEK) .pdf
Sažetak izvješća oSažetak izvješća o


Opremu za proizvodnju


Vruće smanjiti stroj, injekcijom, moulding stroj, ultrazvučnog aparata za zavarivanje,


Proizvodnju tržištu


Europa, Sjeverna Amerika, Azija


Naša usluga


U pretprodaji: 24 sata online odgovaranja, citirajući, uzorkovanja, dizajn, preporuke proizvoda, marketinških analiza.  Na-kupovina usluga: inspekciju, izvještaj o proizvodnji, dostava, postprodajna usluga: carine, zamijenite neispravne proizvode