Dom > Znanja > Sadržaj
Tehnika čišćenja za praznik svjetla
- Feb 08, 2018 -

Savjeti za svečane Lampiona za čišćenje:

1. Ne postavljajte artikle na praznik svjetla, kao što su viseće pamuk jorgan, itd.

2. često mijenjati, krajolik svjetlosti će uvelike smanjiti vijek trajanja, pa korištenje praznik svjetla kako bi se smanjili prekidač praznik svjetla;

3. kada koristite ili čišćenja, ona se nalazi svečane abažur naginje i treba ispraviti da bi lijepa;

4. prilikom prilagođavanja svečane abažur, obratite pozornost kako bi se izbjeglo odraz neuralgije okvira u lampu kada je svjetlo na;

5, prema znak parametara izvora kad je trebalo da zamijeni starenja lampe, krajolik lampa na oba kraja lampu je crvene, crne ili tamno, skok raspoređeni ne svijetle, treba biti pravovremena zamjena žarulje, spriječiti nesigurne fenomena kao što su balast izgoriti.

čišćenje

1. festival svjetlost je obično više prašine, obrišite vlažnom krpom kad čišćenje, zadržati u istom smjeru s pokretom, nemojte trljati i trljati, jačinu treba biti umjeren, pogotovo za luster, zidne lampe treba biti nježan.

2. očistite unutrašnjost festivala lampa. Prilikom čišćenja žarulja, lampa trebala isključiti prije nego što svjetiljka je očišćen. Ako za čišćenje direktno na lampu, ne Okrenite žarulje kako bi se izbjeglo žarulja vijak previše čvrsto.