Dom > Znanja > Sadržaj
Zaštitne mere za vrtna svetla od inoxa
- Oct 23, 2018 -

1. Ojačati obuku osoblja za održavanje


S jedne strane, vrtna svetla od inoxa su usko povezana sa životom građana. Njegova operacija direktno utiče na sliku stranke i grada. Neophodno je unaprijediti razumijevanje osoblja za održavanje radova održavanja vrtnih svjetala i poboljšati osećaj odgovornosti. Sa druge strane, uz brzo napredovanje tehnologije svetiljki za baštu od nerđajućeg čelika, široko korišćenje novih tehnologija zahteva od osoblja za održavanje da kontinuirano ažurira stručnost za održavanje kako bi zadovoljila potrebe rada.


2. Ubrzajte ažuriranje opreme za održavanje


Proširenje grada, povećanje broja svetala u bašti od nerđajućeg čelika i povećanje uslužnog područja značajno su povećale radno opterećenje osoblja za održavanje. Bez povećanja broja osoblja, neophodno je kontinuirano poboljšavati i ažurirati opremu za održavanje radi poboljšanja efikasnosti rada.


3. Implementacija sistema odgovornosti za održavanje ciljeva održavanja


Na osnovu razgraničenja područja upravljanja vrtne lampe od nerđajućeg čelika, sistem odgovornosti se održava na svim nivoima kako bi se implementirao fiksna osoba, fiksna pošta i odgovornosti. Neophodno je sprovesti redovne inspekcije, redovno održavanje i otkriti ko je odgovoran za probleme.


Svakodnevno održavanje vrtova od inoxa:


1. Ne stavljajte predmete na lampu, kao što su sušenje pamučnih jorgana.


2, često prebacivanje, znatno će smanjiti radni vek, pa ako koristite svetiljku, pokušajte smanjiti prekidač svetiljke;


3. Kada se poklopac sijalice naginje tokom upotrebe ili čišćenja, treba ga kalibrirati kako bi se održao izgled;


4. Prilikom podešavanja zona senke, obratite pažnju kako biste izbjegli odsjaj sjene kad osvjetljenje trigeminalnog nosača lampice;


5. Prema parametrima izvora svetlosti koju daje znak, vremenom zamenite lampu za starenje i utvrdite da su dva kraja lampice crvena, da je lampica crna ili da postoji crna senka, a lampica nije svetla, lampe treba zameniti na vrijeme kako bi se sprečilo pojavljivanje balasta. Nesigurni fenomeni kao što je izgorelost.


Zaštitne mere za vrtna svetla od inoxa:


1. Osvetljenje vrta od inoxa u prirodi je uglavnom prašno. Pri čišćenju koristite mokro krpa za brisanje. Držite kretanje u istom pravcu. Nemojte mazati napred i nazad. Intenzitet bi trebao biti umjeren, posebno za lustere i zidne lampe.


2. Očistite unutrašnjost svetla. Kada očistite sijalicu, prvo ugasite svetlo. Kada obrišete, možete izvaditi sijalicu posebno. Ako se direktno očistite na svetiljku, ne okrećite bulb u smeru kazaljke na satu da biste izbegli preterano zatezanje poklopca sijalice.