Dom > Znanja > Sadržaj
Praznik svjetla su u kvaru
- Feb 08, 2018 -

Praznik svjetla su u kvaru. Dvorište je praznik svjetla se uglavnom koriste za vanjsku rasvjetu u urbanim užutu traku, uskim putićima, stambeni prostor, turističko područje, parka, trga i drugim javnim mjestima. Jedan je od red će dovesti ljude mnogo neugodnosti, jednom sam pronašao festivala lampa ne može pokrenuti normalno, relevantnim odjelima trebali bi biti odgovorni za pravovremeno saznati glavni razlog i obradu. Kako bi se olakšalo upravljanje od sljedećeg ćemo analizirati i sažeti glavni razlozi.

Loša gradnja kvalitete: kvaliteta gradnje uzrokovane veliki udio svu krivicu. Glavne performanse: prvo, dubina rova kabel nije dovoljno i asfaltiranje blokova ne Izrađuju prema standardu; Drugo, proizvodnja i ugradnja prolaz cijevi ne zadovoljavaju zahtjeve. Treće, kada polaganje kabela, povucite ga na tlo; Četiri je temelj ugrađenih cijevi Pritisnite standardni uvjet gradnje, uglavnom je prenježna ugrađenih cijevi plus određenih Krivulja, nošenje kabela je prilično teško, na dnu baze pojavljuje se "mrtvo savijanja" situacija; Pet je linija kompresije nosa i izolacija folijom debljine nije dovoljno, nakon dugog postupka će biti kratki spoj.

Materijal ne odobrenje: u posljednjih nekoliko godina baviti Neuspjeh vrt za odmor lampa, kvaliteta materijala je niska također ima puno faktora. Glavna izvedba: žice sadrži manje aluminija, žicu je teže, izolacijski sloj je tanak. Ovo je bilo uobičajeno u posljednjih nekoliko godina. Kvaliteta podrške projektu je predobra: dvorište za odmor svjetlo kabel obično leži na pločniku. Kvaliteta izgradnje kolnika je siromašnima, tlo slijeganja, kabel snage deformacija, koja vodi do oklop kabela. Pogotovo u alpski zoni u sjeveroistočnoj Kini, dolazak zime, kabel i tlo u obliku cjeline, tlo jednom pojavi, naselje, bit će suza na dnu Vrtna lampa baze i ljetnih kiša će izgorjeti u osnovni korijen.

Dizajn nije razumna. Jedan je preopterećenje. Uz kontinuirani razvoj izgradnje grada, Vrtna lampa festivala proteže se i kontinuirano, novi vrt festivala lampe često u blizini koji dvorištu svjetla, koja je dobila sklop, u kombinaciji sa oglašavanje karijera brzo razvija u posljednjih godinama, oglašavanje opterećenje odgovarajuće praznik svjetla na u dvorištu, teret je prevelik, kabelski vod nos pregrijavanja topline, izolacije, uzemljenje, kratki spoj i tako dalje i tako dalje; Je s druge strane, kad stupić dizajn samo sebe smatraju okolnost za stupić, ignorirati kabel glave prostor kabel glave omotano dobro kasnije, većina se ni ne zatvori vrata, Duljina kabela nije dovoljno, zajedničke proizvodnje nije u skladu zahtjevima, uzroka neuspjeha.

Garden festivala lampa je usko vezano za život, to je dobro ili loše izravno utjecati na imidž stranke i vlade, moraju kroz obrazovanje za poboljšanje osoblje za održavanje razumijevanje radove održavanja festivala Vrtna lampa, poboljšati osjećaj odgovornost. S druge strane, sa brzim razvojem urbane dvorištu festivala svjetla, primjenu novih tehnologija zahtijeva osoblje za održavanje stalno ažurirati stručno znanje i prilagoditi potrebama rada. Relevantnih odjela također treba implementirati sustav za odgovornost održavanja cilj da ubrza provođenje zakona kako bi se osigurala njegova normalnog rada.