Dom > Vijesti > Sadržaj
8 stvari koje treba učiniti ako vaša solarna svjetla ne rade
- Jan 08, 2019 -

1. provjerite da li oni pale na

Iznenadio bi se koliko često ljudi nisu shvatili svoje svjetla imaju za uključivanje/isključivanje prekidača (ne svi obaviti).

1e604691fc1e3ed80a1673faa5a0707

2. provjerite da nema povući karticu na baterije

Ovo će se odnositi samo novokupljeni svjetla. Ponekad postoji povući karticu na bateriji mora biti uklonjen prije svjetlo neće funkcionirati. Ako vaš novi sunčeva svjetlost ne uspije, definitivno provjeriti ovo.

2

3. poklopac na ploči za testiranje svjetlo

Općenito govoreći, solarna svjetla ne rade tijekom dana. Kako bi se testirati ako svjetlo ne radi, morat ćete potpuno prekriti solarna ploča za simulaciju tamu.

3

4. provjerite solarni panel je čist

Prljavi solarne ploče mogu utjecati količina naboja primio. Pogledajte naš vodič o tome kako očistiti vaš solarni panel

solarwipe-4

5. osigurati siguran solarna ploča pravilno postavljen

Solarni panel treba biti postavljen za primanje sunčeve svjetlosti sve (ili barem većina na) dan, inače internet možda neće biti primanje dovoljan napon. Napraviti solarna svjetla treba izravno sunčevo svjetlo za rad?

b4c7fe25640da4526f0136ed07139d6

6. test sa redovitim baterije ako je moguće

U većini slučajeva solarna svjetla ne rade, to je baterije u krivu. Da ne primaju naknade ili oni to ne drže. Ako svjetla rade koristeći normalan baterije onda je jasno da je problem sa punjivim baterijama ili solarni panel.

6

7. isključite i ostavite za punjenje za 72 sata

Solarna svjetla će ipak naplatiti ako su nisu uključeni i okretanjem ih skineš ti zapravo ostavite bateriju da biste dobili punu snagu tijekom nekoliko dana sunca. To je ideja za to redovito sa svim solarna svjetla.

7

8. obratite se prodavaču

Ako svi drukčije propust, obratite se prodavaču koji tvoj kupljen svjetla iz. Sve naše svjetiljke imaju jamstvo od 12 mjeseci. Dakle, ako youve ' pokušao gore navedene korake i kupio svjetla od nas u roku od 12 mjeseci da nas kontaktirate.

IMG_3210厂标