Dom > Vijesti > Sadržaj
Uobičajena greška metode liječenja za solarne ulične svjetiljke
- Feb 08, 2018 -

Uobičajena greška rukovanje metode.

1. postoji napon na solarne ploče, ali to ne može biti optužen. LEDI zeleno svjetlo ne provjerava da li je regulator solarni panel sučelje je pouzdan.

2. punjenje pokazatelj LEDI (zeleno svjetlo) brzo treperi sistem napona previsokog tlaka Provjerite li baterije je otvoren, i je li baterija je pouzdana. Ili oštetiti punjenja Strujni krug.

3. indikator opterećenja je LED3 (crveno svjetlo), ali ne opterećenje radi Provjera da li je veza sa terminalom opterećenja pouzdan.

4. pokazivača opterećenja LED3 (crveno svjetlo) je Blijesak brzo i opterećenje ne radi opterećenja kratkog spoja.

5. pokazivača opterećenja LED3 (crveno svjetlo) je sporo treperi, a opterećenja su prevelika moć.

6.LED2 pokazuje crvene, a teret ne radi baterija napon zaštita, molimo Napunite.

Cijela lampa ne sjaji. Koristi za vanjsku rasvjetu, solarne ulične svjetiljke su često Suočeni s visoke temperature i Kišno, hladno kiše i snijega vrijeme i solarne ulične svjetiljke kontroler je najčešće instaliran unutar stupić, kratki spoj fenomen lako uzrokovati vodi na kontroler. Prvo promatrati postoje li voda hrđa je terminal kontroler, ako najvjerojatnije je kontroler je oštećena, nema bateriju mjerenje napona, kao što su na 12 V ees, napon baterije solarne ulične svjetiljke je niži nego 10,8 V akumulatorom ne utječe Baterija, treba više promijeniti. Provjerite je li napon i trenutni izlaz u normalno radno stanje nabrane ploče. Nema novog ploča oštećenje, zamijenite ploču. Sve iznad je u redu, trebali biste provjeriti izvor svjetlosti, priključujte izvor svjetlosti na vlast, vidjeti hoće li na vidjelo, vjerojatno neće promijeniti izvor svjetlosti.

Lampica titra. Uzrok ovog neuspjeha je siromašan kontakt kruga, baterija gubitak, kapacitet je ozbiljno smanjen i baterija Zamijeni ako je redak bez problema.

9. kratko svjetlo i kratko trajanje. Obično, kapacitet baterije smanjuje se i kapacitet za skladištenje je izazvao. Zamijeniti odgovarajuće skladište baterija.

10. solarni ulica svjetiljka izvor svjetla nije potpuno svijetle. Puno solarne ulične svjetiljke usvojiti točke polja LED izvor svjetla, osim kvalitete problem LED izvor svjetla, neka lampa Perla virtualni zavarivanja će uzrokovati ovakvu situaciju. Rješenje je zamijeniti odgovarajuću svjetiljku Perla, zavariti čvrsto ili zamijeniti cijeli ulična svjetiljka glavu.