Dom > Vijesti > Sadržaj
Na tržištu kineskih solarnih svetova i trendovima 2018
- Apr 02, 2018 -
solar garden lights

Na kineskom tržištu sunčeve svetlosti i trendu 2018

Solarna lampa je aplikacijski proizvod fotoelektrične tehnologije konverzije. Ima prednosti uštede energije, zaštite životne sredine, sigurnosti, bez potrebe za ožičenjem, jednostavne instalacije, automatske kontrole i mogućnosti promjene lokacije plug-and-play-a po potrebi. Glavne vrste solarnog osvetljenja uključuju sunčeve svetiljke, sunčeve svetiljke, sunčeve svetiljke za sunce, sunčana svetla i sunčana svetla.

Mreža industrijskih istraživanja u Kini objavila je 2017. godinu izvestaj o istraživanju razvoja trzista u Solar Lamp-u. Izveštaj je pokazao da porast međunarodnih konvencionalnih cijena energije, čvrsto domaće snabdevanje energijom, pad cijena električne energije u mnogim gradovima i energetske alternative porasle su na nacionalnu energiju izvori. Visina strateške sigurnosti. Kao beskonačni izvor obnovljive energije, solarna energija postepeno postaje opšta zamjena za urbanu proizvodnju i konvencionalne izvore energije. Kao jedan od najvažnijih načina korišćenja solarne energije, sunčevo osvetljenje je sve više zabrinuto i energetska industrija i industrija osvetljenja.

Kineska tehnologija solarnog osvjetljenja je sazrela, a pouzdanost solarnog osvjetljenja je znatno poboljšana. Proizvodi osvetljenja sunčeve energije naprednih kompanija u industriji su dostigli ili čak prevazišli nacionalne standarde osvetljenja. U gradovima gde je energija oskudna, smanjenje struje je ograničeno, a odvojena područja gdje je napajanje teško koristiti, visoko je prilagodljivo. Kina je uspešno promovisala model za referencu. Uslovi za veliku promociju solarnih rasvjetnih uređaja u Kini su sazreli. Većina domaćih proizvođača solarnog osvetljenja koncentrirana je u Šangaju, Suzhou, Wuxi i Šenzenu.

Poslednjih godina zemlja je uvela niz povoljnih politika podrške razvoju obnovljive energije, uključujući i "Zakon o promovisanju obnovljive energije" i "Srednji i dugoročni razvojni plan obnovljivih izvora energije". Serija mjera i srodne politike subvencije koje izdaje država u vezi s solarnim fotonaponskim aplikacijama za gradnju obezbjeđuju određene subvencije za kvalifikovane demonstracione projekte primjene solarnih fotovoltaika. Ovo je dobra vijest za solarne fotonaponske aplikacije.


Cixi LANDSIGN ELECTRIC APPLIANCE Co, Ltd