Dom > Proizvod > Solarna praznik svjetla > Solarna promocija svjetlo

Solarna mozaika

sunčeva svetlost mozaika, bez žicanja. Uklonite jezičak izolatora, uključite prekidač, učvrstite komade zajedno na slici i direktno ga ubacite u zemlju da biste dovršili instalaciju. Pogodno za kućnu upotrebu u vanrednim situacijama kao što su planinarenje, kampovanje, ribolov, šator za plažu itd.

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

sunčeva svetlost mozaika, bez žicanja. Uklonite jezičak izolatora, uključite prekidač, učvrstite komade zajedno na slici i direktno ga ubacite u zemlju da biste dovršili instalaciju. Pogodno za kućnu upotrebu u vanrednim situacijama kao što su planinarenje, kampovanje, ribolov, šator za plažu itd. Solarni mozaični put upućuje u svaku baštu ili dvorište koristeći snagu Sunca. Svetla sadrže moćnu amorfnu silicijumsku solarnu ćeliju i imaju super svetla bela LED svetla. Nije potrebno žicanje! Svetla su potpuno jednostavna za instalaciju. Svetla se automatski uključuju noću i napunjuju tokom dana. Punjenjem solarnih panela pod sunčevim svetlom, može se zasvetiti oko 6-10 sati ako se potpuno napuni. Lako se instalira i koristi jer nema žica.


Hot Tags: svetlost solarnog mozaika, Kina, proizvođači, dobavljači, prilagođeni, jeftini, kupuju, popust, kotaciju, na lageru
Related Products
Upit