Dom > Proizvod > Solarne zidne svjetiljke > Solarna zidna svjetla

Solarna svetiljka

Ova svetiljka za solarnu ogradu je Ekološka sunčana svetla sa izuzetnim dizajnom oblika kako biste ukrašavali svoju kuću i vrt. Lep dizajn i dekorativno svjetlo: daje izvanredan dizajn ispod svjetlosti usled sječenja vrste meda na plastičnom poklopcu. Ova ograda za ograde je efikasnija u ...

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

Ova svetiljka za solarnu ogradu je Ekološka sunčana svetla sa izuzetnim dizajnom oblika kako biste ukrašavali svoju kuću i vrt. Lep dizajn i dekorativno svjetlo: daje izvanredan dizajn ispod svjetlosti usled sječenja vrste meda na plastičnom poklopcu. Ova ograda je efikasnija u pretvaranju sunčeve svetlosti u punjenje baterije. NAPOMENA: svetla su dizajnirana za ukrašavanje i ne osvjetljenje. Ugrađeni inteligentni senzor svjetlosti, može se automatski osvetliti noću i automatski se izlaziti u zoru. Prilično lagane linije za ukrašavanje vašeg života!

Ova svetla za sunčevu ogradu su dizajnirana da se koriste na otvorenom. IP65 vodootporni i ABS plus PC materijal konstrukcije, posebno dizajnirani da izdrže kišne noći ili bilo koje loše vreme.

Veoma vam je lako instalirati. Za postavljanje ovog sunčevog sigurnosnog svjetla nije potrebno provoditi žicu. Jednostavno postavite sunčevo svetlo ispod sunčeve svetlosti bez senke.


Hot Tags: solarno ogradno svjetlo, Kina, proizvođači, dobavljači, prilagođeni, jeftini, kupuju, popust, kotaciju, na lageru
Related Products
Upit